Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi

Bayburt'ta jandarma ekiplerince, "Trafik Dedektifleri" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Bayburt Postası - İl Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, İçişleri Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığınca imzalanan "Trafik Dedektifleri" projesi kapsamında ilköğretim öğrencilerine yönelik eğitim vermeye başladı.

Eğitimler kapsamında jandarma sorumluluk alanındaki Arpalı Şehit Fatih Kostik İlkokulu öğrencileriyle bir araya gelen jandarma ekipleri, trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi ve kullanılması, okul servis araçlarında uyulması gereken kurallar, yaya ve okul geçitlerindeki geçiş kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları, ışık ve sesli işaretlerin ne anlama geldiği hususları ile trafik kuralları hakkında uygulamalı eğitim verdi.

Ekipler, eğitim sonunda öğrencilere, trafik dedektifi kimlik kartı ile dergi ve kitap hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Jandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.