İŞKUR ile Bayburt Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Bayburt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Bayburt Üniversitesi arasında İŞKUR Kampüs hizmetlerinin sunulmasına ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

İŞKUR ile Bayburt Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

Bayburt Postası - Rektör Prof. Dr. Selçuk Çoşkun ve İŞKUR İl Müdürü M. Abdullah Kahveci tarafından imzalanan protokol, üniversite bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüslerde hizmet noktası aracılığıyla öğrencilerin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına yardımcı olacak.

Protokol kapsamında, üniversite bünyesinde oluşturulacak İŞKUR Kampüslerde, İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları aracılığıyla öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunmak; öğrencilerin mesleki deneyimlerinin arttırılmasına teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan İşbaşı Eğitim Programı gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlanabilmeleri sağlanacak.

Bu kapsamda İŞKUR İl Müdürlüğü İş ve Meslek Danışmanlarından bir personel haftanın belli günlerinde, ilgili çalışmaları yapmak üzere Bayburt Üniversitesi'nde görev yapacak.
                 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.