İlahiyat Fakültesi DKAB ilk mezunlarını verdi

Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi ilk mezunlarını verdi.

İlahiyat Fakültesi DKAB ilk mezunlarını verdi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Eğitimi Bölümü, 2013-2014 eğitim öğretim dönemi ilk mezunlarını verdi. Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Mezuniyet programı DKAB öğrencisi Sedat Bulut’un Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. DKAB Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nevzat Aydın ise törende bir konuşm yaparak, mezun olan öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.  

İlahiyat Fakültesi Dekanı Nasrullah Hacımüftüoğlu ise öğrencilere kendi deneyimlerini anlattı. Hacımüftüoğlu, konuşmasında yeni mezun olacak öğrencilere, “Mezun olduğunuzda sizin hem ekonomik mücadele hem ilmi mücadeleniz başlayacaktır. Hayattaki uçuş güzergâhınızda engeller, badireler olacaktır. Siz titiz olup mücadele edeceksiniz” dedi.

Mezuniyet töreni dereceye giren öğrencilere onur belgeleri verilerek son buldu.

Bayburt Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.