“Hayat okulunda, başarılı ve mutlu öğrenciler”

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü (PYMO) Abdullah Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi. Önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak PYMO Müdürlerinin katılacağı toplantıda yapacağı sunumu basın mensuplarıyla paylaşan Şahin, “Sınırlı İmkanlarla Polis Eğitiminde Bayburt Vizyonu” , "Sağlıklı Bir Hayat İçin Sigarayı Çöpe At" ve “Karşılık Beklemeden Başkasının Gönlüne Dokun” isimli proje ve kampanyalar hakkında açıklamalarda bulundu.

“Hayat okulunda, başarılı ve mutlu öğrenciler”

Abdullah ŞahinBayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü (PYMO) Abdullah Şahin basın mensuplarıyla bir araya geldi. Önümüzdeki hafta Ankara’da yapılacak PYMO Müdürlerinin katılacağı toplantıda yapacağı sunumu basın mensuplarıyla paylaşan Şahin, “Sınırlı İmkanlarla Polis Eğitiminde Bayburt Vizyonu” , "Sağlıklı Bir Hayat İçin Sigarayı Çöpe At" ve “Karşılık Beklemeden Başkasının Gönlüne Dokun” isimli proje ve kampanyalar hakkında açıklamalarda bulundu.


Abdullah Şahin, 29 Aralık’ta Ankara Kızıcahamam’da yapılacak toplantıda sadece Bayburt PYMO'nun sunum yapacağını söyleyerek, “Sınırlı İmkanlarla Polis Eğitiminde Bayburt Vizyonu” diğer tüm okullara örnek olsun diye bu sunumu orda sunacağız. Zigana geçidinden sahile ve denize ulaşabilmek başlığını kullandık. Çünkü Bayburt bir taraftan Kop geçidi, bir taraftan Ahmediye geçidi ve diğer bir taraftan da Zigana geçidinin içerisinde sahile ve denize ulaşmak isteyen bir şehir. Buna dikkat çekmek için suni bir kavram olarak bu başlığı kullandık” dedi.

“Hayat okulunda başarılı ve mutlu öğrenciler yetiştirmek vizyonu ile yola çıktık” diyerek sözlerine devam eden Şahin, “Bu kapsamda her gün biraz daha iyiye sloganı ile başlattığımız ‘Okumak Başarmaktır, Beraber Okuyalım’ kitap okuma kampanyası ile her gün öğrencilerle birlikte kitap okuyoruz. ‘Sağlıklı Bir Hayat İçin Sigarayı Çöpe At’ kampanyasında 25 öğrencimiz sigara içme alışkanlığını terk etti. ‘Boş Durmak Yok Her Gün Biraz Daha İyiye’ kampanyasıyla ebru ve tiyatro çalışması gibi 26 değişik branşta kulüp çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.
Abdullah Şahin, “Karşılık Beklemeden Başkasının Gönlüne Dokun” projesi ile yaşlı ve hastaları ziyaret edip, çeşitli ihtiyaçlarını karşıladıklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Yine polis adaylarımızın meslek hayatlarına ve kişisel hayatlarına yönelik değişik alanlarda panel ve seminerler düzenleyerek onların hayatları boyunca daha donanımlı bireyler olmasını sağlıyoruz. Sonuç olarak eğer bizler vizyonumuza, misyonumuza, hedeflerimize ve değerlerimize bir şevkle sarılır gibi sevgiyle sımsıkı sarılırsak, yeteri kadar sabırla adanarak çalışırsak inanıyorum ki her şey güzel olacaktır.”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.