Genel Müdür Dr. Şensoy Bayburt'taydı

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürü Dr. Sadri Şensoy başkanlığında Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliğinde Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Erzurum ve Erzincan il milli eğitim müdürleri ile bu illerdeki ölçme değerlendirme süreçleri değerlendirildi.

Genel Müdür Dr. Şensoy Bayburt'taydı
Bayburt Postası - Bayburt Ölçme ve Değerlendirme Merkezi ve Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliğince soru yazma kursu, düzenlendi. Şensoy; Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi ve İngilizce öğretmenlerimizin katıldığı soru yazma kursunu ziyaret etti. İl müdürleriyle ölçme değerlendirme uzmanları tarafından genel müdür başkanlığında ölçme değerlendirme faaliyetlerine ilişkin yol haritası çizildi. 
 
İl müdürlerinden müteşekkil heyetle Bayburt Valisi Sayın Cüneyt Epcim'i ziyaret ederek programını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.