“Eğitimde Cansuyu” projesi tanıtıldı

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında hayata geçirilen “Eğitimde Cansuyu” projesi tanıtıldı.

“Eğitimde Cansuyu” projesi tanıtıldı
Bayburt Postası - Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından SODES kapsamında hayata geçirilen “Eğitimde Cansuyu” projesi tanıtıldı. Projeyle 25 köy okuluna bilgisayar, fotokopi makinesi, ses sistemi, eğitim materyalleri, kitap ve spor malzemesi alınacak.  

Bayburt Öğretmenevi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısında projeyle ilgili bilgi veren Milli Eğitim Şube Müdürü ve Proje Koordinatörü Efkan Yazıcıoğlu, proje kapsamında birleştirilmiş köy okullarını ziyaret ettiklerini, birleştirilmiş sınıflı köy okullarının öğretmenleriyle zümre toplantısı yaptıklarını, projenin hedefinin ise, dezavantajlı kesimdeki köy okullarında öğrencilerin etüt yapabilmelerine fırsat tanımak, öğrencilerin zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sunacak sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri imkânlar oluşturmak olduğunu ifade etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan ise, Bayburt’taki eğitim kalitesinin artırılması adına farklı çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Eğitimde Başarı İçin El Ele' projesi bunlardan bir tanesi. SODES kapsamında yürüttüğümüz projeler var. 'Eğitimde Cansuyu' projesi, birleştirilmiş sınıflarımıza yönelik fiziki imkânların desteklenmesine yönelik projemizdir” dedi.

15 köy okuluna yönelik ‘Okullar Hayat Olsun’ Projesi kapsamında farklı donanım taleplerini çözdüklerini kaydeden Doğan, birleştirilmiş okullara da sunulacak katkılarla eğitimin kalitesini daha da artıracaklarını belirtti.

Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Salih Yıldızoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Uluca, Şube Müdürleri Abdulcelil Kahveci, Mahir Pamukçu, Efkan Yazıcıoğlu, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.