Demirözü Belediyesi, öğrencileri ücretsiz taşıyor

Demirözü Belediyesi geçmiş yıllarda uygulamaya koyduğu eğitim hizmetini bu yıl da sürdürüyor.

Demirözü Belediyesi, öğrencileri ücretsiz taşıyor
Bayburt Postası - Özellikle Bayburt merkezde eğitim gören öğrencilere yönelik uygulamaya konulan ücretsiz servis uygulaması vatandaşlarca da takdir topluyor.

Demirözülü vatandaşlar belediyenin son yıllarda turizme yönelik büyük hizmetleri olduğunu ve Demirözü Barajı’nı turizm getirisi yönünden de çok iyi kullandığını hatırlatarak, eğitime verdiği ücretsiz sevis desteğinin ise ilçenin geleceğine yapılmış en önemli hizmet olduğunu söylediler. Demirözü Belediyesi’nin bu desteğini yarın öbürgün okuyup iyi yerlere gelen bugünün öğrencileri tarafından unutulmayacağını dile getiren vatandaşlar, “Çocuklarımız kendi işlerini ellerine aldıklarında ne Demirözü Belediyesi’ni, ne de Demirözü’lerini unutmayacaklar. Bu hizmet geleceğe yapılan hizmet” dedi.

Çocukların geleceği taşıdıklarını ifade eden Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen, "İl merkezimizde ve ilçemizde eğitim gören çocuklarımız için her yıl olduğu gibi bu yılda ücretsiz olarak okullarına taşımaya devam ettiriyoruz ve bu da her yıl devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler ışığında 2018/2019 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, neşeli mutlu ve başarılı geçmesini dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.T.K 6 yıl önce

Demirözü Belediye Başkanının Bayburt Merkez Belediye Başkan Adayı olmasını istiyorum. bize böyle çalışkan, girişken, halkı düşünen başkan lazım.. Sayın Vekile, AKP İl Teşkilatına ve AKP Bürokratlarına sesleniyorum. İnanın bu başkan Bayburt'u özlenen konuma getirir.

Avatar
Tamer 6 yıl önce

Helal olsun.Böyle çalışkan başkanları diğer belediye başkanları örnek almalıdır.