Dekan Güngör'e 'hayırlı olsun' ziyareti

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kısa bir süre önce Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Dr. Bener Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dekan Güngör'e 'hayırlı olsun' ziyareti
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, kısa bir süre önce Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'na atanan Prof. Dr. Bener Güngör’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sezgin Akbulut, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, İktisadi ve Bilimler Fakültesi Dekan yardımcıları Doç. Dr. Selahattin Kaynak ile Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kemal Yılmaz, Bayburt Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İhsan Çubukçu, Genel Sekreter Vekili Yrd. Doç. Dr. Fatih Yalçın ve Genel Sekreter Yardımcısı Aras Ünsal da hazır bulundu.

Ziyaret sırasında Rektör Coşkun Bayburt İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 2013-2014 eğitim-öğretim yılı kapsamında yürütülen çalışmalara ve fakültenin ihtiyaçlarına dair bilgiler aldı.

Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun yeni görevi dolayısıyla Dekan Prof. Dr. Bener Güngör’e başarılar dileyerek, "2008 yılında kurulan genç bir üniversite olmamıza rağmen uyguladığımız çalışma politikası ile hızlı bir gelişme sergiliyoruz. Kurulduğu günden bu güne kadar geçen kısa süreçte görüyoruz ki, Bayburt Üniversitesi  gelişen, gelişirken de geliştiren bir üniversitedir” dedi.

Dekan Prof. Dr. Bener Güngör  ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, "Bayburt Üniversitesi ailesinin bir ferdi olma ayrıcalığı ile yeni başlamış olduğum bu görevde, başta Rektörüm Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a tüm çalışma arkadaşlarıma ve Bayburtlular'a minnetlerimi sunuyorum. Birlikte daha büyük başarılara imza atmak en büyük hedefimiz. Her daim bir adım daha önde olmak ve başarıyı birlikte kucaklamak dileğiyle, saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahika 10 yıl önce

Bir rektör düşünün ilahiyat kökenli... Ne olmuş diyeceksiniz, değil mi? Kendi kadrosu başka bir üniversitede ama Bayburtlu ve muhafazakar yapıda biri... Canım olabilir. Ne olmuş yani... Olan şu: kendi kadrosunun bulunduğu üniversiteden getirdiği ve bu üniversitenin bir mühendislik fakültesine atadığı dekan. Kim bu zat? Kadrosunun bulunduğu üniversitesinde kendi bölümündeki başörtülü bir öğrenci hakkında tutanak tutarak okuldan atılmasına neden olan ve şu an da bu üniversitede ilahiyat kökenli bir rektör tarafından dekanlıkla ödüllendirilen biri...

Avatar
Gürbüz 10 yıl önce

Bu konuda hassasiyetlerini bildiren YÖK'e, Cumhurbaşkanına ve özellikle başörtü mağdurlarını her seferinde meydanlarda dile getirip, göz yaşı dökerek milletten oy isteyen başbakana duyurulur. Başbakanın deyimiyle, Üniversitelerdeki akademik ve idari kadrolarda paralel yapılanma ne olacak...? Hadi bakalım yerel siyaset bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba...bunlar seçim malzemesiydi geldi geçti mi yoksa...

Avatar
Taşkın @Gürbüz 10 yıl önce

Bu üniversiteyi kim yönetiyor. Mühendislik fakültesinde kadrolu öğretim üyesi profesörler varken dışarıdan bir üniversiteden dekan önerilemez. 2547 sayılı yasa çok açık. Burası Atatürk üniversitesinin arka bahçesi mi? Umarım bu yanlış düzeltilir. Paralel yapılanma konusu ciddi. İdari personelde daire başkanlıklarında bu sorun var. öğretim elemanları arasında daha da fazla..