Çocuk Oyunları Şenliği son buldu

Çocuk oyunları şenliği ikinci gününde yaratıcı çocuklar etkinliği ile daha da şenlendi.

Çocuk Oyunları Şenliği son buldu

Bayburt Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen Zeka Oyunları ve Çocuk Oyunları Şenliği'nin 2. gününde ‘Yaratıcı Çocuklar Etkinliği’ yer aldı. Eğitim Fakültesi Özel Öğretim Görevlisi Meryem Boztaş ve Okul Öncesi Bölümü Arş. Gör. Cansu Tutkun’un organize ettiği yaratıcı çocuklar etkinliğine  çok sayıda öğrenci ve veli katıldı.

Etkinlikte farklı okullardan gelen 80  anaokulu öğrencisi farklı etkinliklerle yaratıcılıklarını geliştirdiler. Kelebeğin Rüyası, Balıkların Dünyası, Mandal, Minik Ressamlar, Hayal, Yaratıcı Mimarlar ve Tasarım gibi 7 farklı atölyede çalışmalarını yürüten çocuklar eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı. Her atölyeye projeyi yürüten eğitim fakültesinden seçilen üç öğrenci rehberlik etti. Etkinliğe katılan minik öğrenciler büyüklerinin eşliğinde yaratıcılıklarını sergilediler.

Etkinlik sonunda başarılı olan öğrencilere sertifika ve hediye verilirken, rehberlik eden üniversite öğrencilerine de teşekkür belgesi verildi. Çocuk oyunları şenliği ikinci günün ardından toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.