Çevreye duyarlı okullara ödül

Bayburt’ta en çok atık pil toplayarak çevreye olan duyarlılıklarını gösteren okullara ödülleri verildi.

 Çevreye duyarlı okullara ödül
Bayburt Postası - Bayburt’ta en çok atık pil toplayarak çevreye olan duyarlılıklarını gösteren okullara ödülleri verildi. Bayburt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) tarafından organize edilen okullar arası atık pil toplama kampanyasında en çok pil toplayarak çevreye olan duyarlılıklarını gösteren okullara ödülleri verildi.

Tarihi Taşhan’da düzenlenen törende ödüller Vali Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Mete Memiş ve İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi tarafından verildi.

Bayburt’tan 19 okulun katıldığı pil toplama kampanyasında toplam 225 kilogram atık pil toplandı. 66,5 kilogram ile birinci olan Yüzbaşı Şehit Agâh İlk ve Ortaokulu renkli fotokopi makinesi,  21,5 kilogram ile ikinci olan Bayburt Ortaokulu laboratuar malzemesi, 16,5 kilogram ile üçüncü olan Fen Lisesi ise satranç takımı ile ödüllendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.