Bilgi yarışmasının birincisi Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bayburt'ta Mesleki Dersler Bilgi Yarışması düzenlendi.

Bilgi yarışmasının birincisi Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bayburt Postası - Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün Türkiye genelinde düzenlediği yarışma İstiklal Marşı ile Kuran'ı Kerim okunması ile başladı.

Bayburt Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven'in açılış konuşması ve okulların tanıtım videolarının gösterilmesinin ardından, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında yarışma gerçekleşti.

15 sorunun 12'sine doğru cevap veren Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 120 puanla birinci olaraka Bayburt'u bölge yarışmasında temsil etme hakkını kazandı.

Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi ise, 15 sorunun 10’una doğru cevap vererek, yarışmayı 100 puanla tamamladı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce ülke çapında düzenlenen ve Mesleki Dersler Kazanım Değerlendirme sınavı ile başlayan yarışma sürecinin ikinci ayağı olarak düzenlenen il finallerinin ardından bölge ve Türkiye finalleri de yapılacak olan 'Anadolu İmam Hatip Liseleri Yarışıyor' Bayburt Finaline katılan okullara ödüller verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.