“Betonda Kullanılan Kimyasal Katkılar”

Bayburt Üniversitesi’nde “Betonda Kullanılan Kimyasal Katkılar” konulu seminer düzenlendi.

“Betonda Kullanılan Kimyasal Katkılar”
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi’nde  “Betonda Kullanılan Kimyasal Katkılar” konulu seminer düzenlendi. Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, konuşmacı olarak Dr. Ali Raif Sağlam katıldı.

Seminer Soma’da vefat eden madencilerin anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Seminere konuşmacı olarak katılan Dr. Ali Raif Sağlam,öğrencilere betonun yapısı hakkında bilgiler verdi.

Betonun bileşenleri, beton performansı, betonun özellikleri, taze beton deneyleri, çökme yayılma, çevresel etki sınıfları, kimyasal beton katkıları, beton türleri, malzemenin kalitesi, kimyasal katkı tipleri gibi bir çok konuda öğrencilere bilgiler veren Sağlam, öğrenciler tarafından yönlendirilen soruları da yanıtladı.

Seminer, Sağlam’a teşekkür belgesi ve plaket takdiminin ardından son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.