Belediyeden okullarda temizlik çalışması

Bayburt Belediyesi ekipleri okullara yönelik temizlik çalışması yaptı.

Belediyeden okullarda temizlik çalışması
Bayburt Postası - Yeni eğitim öğretim yılı yaklaşırken Bayburt Belediyesi ekipleri okullara yönelik temizlik çalışmalarını hızlandırdı.

Yatılı Bölge İlkokulu, Kaleardı 75. Yıl İlk ve Ortaokulu ile Kaleardı Şehit Halil Türkoğlu İlkokulu bahçelerinde yıkama çalışması gerçekleştiren ekipler, özellikle yılın bu dönemlerinde meydana gelen mevsim geçişlerinden dolayı hava sıcaklığında yaşanan değişimlerin enfeksiyon riskini artırarak soğuk algınlığı, nezle ve grip gibi hastalıklara zemin hazırlaması nedeniyle toplu alanlardaki yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Bu olasılıktan yola çıkarak faaliyetlerini sürdüren ekipler, başlayacak olan yeni eğitim yılıyla beraber öğrencilerin bir arada bulundukları okul bahçelerinde bu gibi olumsuz gelişmeleri önlemek için yıkama çalışması gerçekleştirerek özellikle hastalıkların sık sık görüldüğü yılın bu döneminde okul bahçelerindeki sterilizasyonu sağlanıyor.

Yıkama ve dezenfektasyon çalışmaları devam ederken mahallelerde göze hoş gelmeyen görüntülere son vermek adına yabani ot temizliği çalışmalarını sürdüren Bayburt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de çalışmalarını okul bahçelerine taşıdı. Çalışmalar kapsamında Atatürk İlkokulu bahçesinde ot biçme çalışması yürüten ekipler buradaki yabani otları temizleyerek hem estetik durmayan görüntülerin önüne geçiyor hem de olası alerjik rahatsızlıkların oluşması ihtimalini engelliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.