Belediye Başkanı Pekmezci, Bayburt Fen Lisesi'nde

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Bayburt Fen Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Pekmezci, Bayburt Fen Lisesi'nde

Bayburt Postası - Okul Müdürü Ali Şahin tarafından karşılanan Başkan Pekmezci öğrencilerle sohbet etti. Gençlere okul ve öğretmenlik hayatı ile Belediye Başkanı olduğu zamana kadarki süreçte meslek hayatında yaşadığı olaylardan bahseden Pekmezci, öğrencilik yıllarını nasıl değerlendirmeleri gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere sporun her dalıyla uğraşmaları ve kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Pekmezci özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmeleri için bunun önemli olduğunu belirtti.

Gençlerin kendisine belediye başkanlığı ve öncesindeki kariyeri ile ilgili yönelttiği soruları da yanıtlayan Başkan Hükmü Pekmezci kendileriyle sohbet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kitap hediye etti.

Okul Müdürü Ali Şahin ve matematik öğretmeni Zühre Topuz’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Pekmezci kalem ve kitap takdim etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. 

Anahtar Kelimeler:
Hükmü Pekmezci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.