Bayburtlu öğrencilerden Mehmetçik'e mektup

Bayburt'ta ilkokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek amacıyla yazdıkları mektupları bölgeye gönderdi.

Bayburtlu öğrencilerden Mehmetçik'e mektup
Bayburt Postası - Bayburt'ta ilkokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiğe moral vermek amacıyla yazdıkları mektupları bölgeye gönderdi.

Kaleardı 75. Yıl İlkokulu 3. sınıf öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli askerlere, manevi desteklerini göstermek amacıyla mektup yazdı. Ellerinde Türk bayrakları ve mektupları bulunan öğrenciler, öğretmenleri ile PTT Bayburt Merkez Şubesine geldi.

Okul Müdürü Eslem Akbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının harekata katılan Mehmetçiğe manevi desteklerini iletmek olduğunu söyledi.

Öğrencilerin kaleme aldıkları mektuplara duygularını aktardıklarını belirten Akbaş, "Umarım öğrencilerimizin duygu ve dualarının yer aldığı mektuplar Mehmetçiğe bir nebze de olsa moral verir. İşte o zaman 'ne mutlu bizlere' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden Dila Şavlı, askerlerin eşlerini, çocuklarını, anne ve babalarını geride bırakarak görev yaptığını anlatarak, "Bizim için oradalar. Bu mektubu asker ağabeylerime, okuyunca mutlu olmaları için yazdım. Askerlerimiz bizim için oraya gitti. Ülkemizi korudu, teröristleri ülkemize sokmadılar." dedi.

Ağabeyinin polis olduğunu vurgulayan Nisanur Karabacak ise "Onlar bizim için oradalar. Biz de onlara her akşam yatmadan önce dua ediyoruz." diye konuştu.

Osman Efe Cumuli de askerlerin mektupları alınca çok mutlu olacaklarını düşündüğünü dile getirdi.

Öğrenciler, mektupları Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere ulaştırılması için Hatay'daki Reyhanlı Sınır Karakolu'na postaladı.


Anahtar Kelimeler:
MehmetçikAfriMektup
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.