Bayburtlu öğrenciler Mehmetçiğe harçlıklarını gönderdi

Bayburt Ortaokulu/İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Zeytin dalı Harekatı'nı yürüten Kahraman Mehmetçik'e destek vermek amacıyla İyilik Kulübü öğrencileri tarafından başlatılan “Harçlığım Mehmetçiğe” kampanyası kapsamında harçlıklarını toplayıp, Afrin'e gönderdi.

Bayburtlu öğrenciler Mehmetçiğe harçlıklarını gönderdi
Bayburt Postası - Türk silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatına Bayburt’taki öğrencilerden anlamlı bir destek geldi. Öğrenciler bir haftalık harçlıklarını birleştirip Mehmetçik'e göndermek için çalışma başlattı. Topladıkları harçlıklarını okul yöneticilerine teslim eden öğrenciler, Afrin'de destan yazan Mehmetçiğe gönderilmesini istedi. Bazı öğrenciler ise, harçlıklarını yerleştirdikleri zarfın içerisine mektup yazarak birde not düştü.

Öğrencilerin kendi aralarında topladıkları 4 bin lira okul idaresi ve öğretmenleri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri ve Mehmetçik vakfının banka hesabına yatırılacağı öğrenildi.

Okul Müdürü Mahir Pamukçu yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin hassasiyetlerini okul idaresi olarak paylaştık. Bu hassasiyetimizi İyilik Kulübü öğrencileriyle organize olarak bir hafta boyunca öğrencilerimiz kendi harçlıklarını yardım zarflarında toplayarak, vatan savunmasında görev alan Mehmetçik ailelerine yardım kampanyasında birleştiler. Minik yüreklerin bu kocaman düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyaya destek olan velilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.