Bayburt Üniversitesi’nde danışma kurulu toplantısı

Bayburt Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.

Bayburt Üniversitesi’nde danışma kurulu toplantısı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Danışma Kurulu Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi. 

Coşkun, üniversitelerin bulundukları şehirler başta olmak üzere ülke gelişiminde önemli rol üstlendiklerini belirterek, "Bu kapsamda Bayburt Üniversitesi kurulduğu günden başlayarak özellikle son yıllardaki çalışmalarla Bayburt'a çeşitli alanlarda değer katmaya devam etmektedir." diye konuştu.

Toplantıda, üniversite sanayi iş birlikteliğinin geliştirilmesi başta olmak üzere birçok alanda Bayburt'un geleceğine yönelik çeşitli çalışmaların değerlendirileceğini ifade eden Coşkun, "Üniversitemiz tüm imkanları ile Bayburt başta olmak üzere bölge ve ülkeye çeşitli alanlarda katkı sağlayacak birçok alandaki çalışmalara destek olmaktadır. Ayrıca  biz de bu kapsamda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Rektörlük binasında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin Selçuk, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcısı (Adalet MYO V.) Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Bayburt Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Vecihi Aksakal, Bayburt Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuncay Ceylan, Fen Bilimleri Enstitü Müdür V. Doç. Dr. Metin Uçurum, Aydıntepe MYO Müdür V. Yrd. Doç. Dr. İlker Tekin, Demirözü MYO Müdür V. Yrd. Doç Dr. Yaşar Erdoğan, Milli Eğitim Müdür Vekili Kemalettin Karabulut, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hakan Bilgiç, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Karaman, Ziraat Odası Başkanı Abuzer Yıldırımtepe ve Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Sebahattin Canmemiş Danışma Kurulu üyeleri olarak katıldılar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt sıla 7 yıl önce

Hayırlı toplantılar sayın üniversite yönetimi ve ziyaretçileri; şunu ifade etmekte fayda görüyorum, üniversiteye geldiğinizden beri kaç Bayburt'lu akademisyen istihdam ettiniz acaba, etrafımız hakkı yenen Bayburt'lularla dolu. Bu toplantılar da bunları da dile getiriyor musunuz? Devletimiz size bu görevi niçin verdi aile şirketi kurun diye mi???? Anlattığım hiç bir şeyde yalan yok Rabbim biliyor Elhamdulillah inşAllah yeni seçilecek olan rektörümüz bunları dikkate alır...