Bayburt Üniversitesinde Akademik Kurul Toplantıları Tamamlandı

Bayburt Üniversitesinde, 2021-2022 akademik yılı hazırlıkları kapsamında düzenlenen Akademik Kurul toplantıları Rektör Türkmen başkanlığında yapıldı.

Bayburt Üniversitesinde Akademik Kurul Toplantıları Tamamlandı

Bayburt Postası - Dede Korkut, Bâbertî, Aydıntepe ve Demirözü Külliyelerinde gerçekleştirilen toplantılara Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in yanı sıra, üniversite üst yönetimi ve akademik birimlerin yöneticileri ile öğretim üyeleri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantılarda, birim yöneticileri tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı. Geride kalan dönemin Bayburt Üniversitesi ve akademik birimler açısından genel bir değerlendirmesinin yapıldığı ve önümüzdeki döneme yönelik birçok proje fikrinin de değerlendirildiği toplantıda, akademik birimlerin gösterdiği gelişim ve 2021-2022 akademik yılında uygulanacak stratejiler ele alındı.

Rektör Türkmen, gerçekleştirilen akademik kurul toplantılarının Bayburt Üniversitesi ve akademik birimler açısından hayırlı olmasını temenni ederek, toplantıya katılan idareci ve öğretim üyelerine çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamiyet yücesoy-dısburg 2 yıl önce

sn rektöre selamlar sunarak,tairhi,bayburtumuza ışık tutacak,hz.ali.r.aoğlu,balca
bayburtta,ilgilenmesi için tşkler