Bayburt Üniversitesi Sporcusu Hatice Sinem Şengül Türkiye Şampiyonu

Bayburt Üniversitesi sporcusu Hatice Sinem Şengül Türkiye Şampiyonu oldu.

Bayburt Üniversitesi Sporcusu Hatice Sinem Şengül Türkiye Şampiyonu

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen 25-26-27 Şubat’ta Ankara Atatürk Spor ve Sergi Sarayında başlayan Türkiye Şehit Demet Sezen Dart Şampiyonası kadınlar kategorisinde Bayburt Üniversitesi sporcusu Hatice Sinem Şengül Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanlığını da yürüten Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen; “Bayburt Üniversitesi olarak eğitim-öğretim faaliyetlerimizin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da aktif olmaya, spor branşlarına ve bu alanlarda sporcular yetiştirilmesine katkı sunmaya devam edeceğiz. Müsabakalarda yarışan Üniversitemiz sporcusu Hatice Sinem Şengül’ü ve emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEBRİK'LER...