Bayburt Üniversitesi öğrencilerinden "Patimden Tut" Projesi

Bayburt Üniversitesi öğrencileri sokak hayvanları için sahaya iniyor.

Bayburt Üniversitesi öğrencilerinden "Patimden Tut" Projesi

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü öğrencileri Velat Güzel ve Ömer Paylal, Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi makamında ziyaret ettiler.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi "Patimden Tut" projesi kapsamında sokak hayvanları için Bayburt'ta yapacakları faaliyetler hakkında Başkan Pekmezci'ye bilgi veren öğrenciler, hayvanseverlerden mama ve hayvan yemi toplayacaklarını, topladıkları yem ve mamaları belediyenin hali hazırda olan sokak hayvanları mama istasyonları başta olmak üzere şehrin çeşitli noktalarına bırakacaklarını söylediler.

Belediye Başkanı Pekmezci ise, sokak hayvanları için yapacakları bu duyarlı hareketlerinden dolayı öğrencileri tebrik ederek, Bayburt Belediyesi olarak onların faaliyetlerinde yanlarında olacaklarını ve her türlü katkıyı sunacaklarını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.