Bayburt Üniversitesi, öğrenci başına düşen 'e yayın' sayısında zirvede

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından, Türkiye'deki 193 üniversitenin, 2020 verileri doğrultusunda genel değerlendirmesinin yapıldığı  "Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2021" yayımlandı.

Bayburt Üniversitesi, öğrenci başına düşen 'e yayın' sayısında zirvede

Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesinin de içerisinde yer aldığı “2021 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu” sonuçları değerlendirildiğinde Bayburt Üniversitesinin bölgedeki ve ülke genelindeki tırmanışını devam ettirmesinin yanı sıra öğrencilere hizmeti iyileştirme ve geliştirme kapsamında yapmış olduğu çalışmaların sonuçları da net bir şekilde görüldü. Bayburt Üniversitesi, öğrenci başına düşen e-yayın sayısının en yüksek olduğu üniversiteler sıralamasında yerini aldı. Bu kategoriye göre öğrenci başına düşen ortalama elektronik yayın sayısı 55 iken Bayburt Üniversitesi, 100 ve üzeri e-yayın düşen üniversiteler arasında ikinci sırayı aldı. 

Rapor sonuçlarını değerlendiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, öğrencilerimize daha iyi imkânlar sunabilmenin mutluluk yarattığını, her şey öğrencilerimiz için düşüncesiyle yol aldıklarını ve sürekliliğinin sağlanması adına çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Bayburt Üniversitesinin önümüzdeki yıllarda çok daha güzel yerlere geleceğini de sözlerine ekleyen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, "Öğrencilerimiz için daha iyi standartları sağlamaya devam edeceğiz." dedi. Bu süreç doğrultusunda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunduğunu belirterek başarıların ve çalışmaların devamını diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.