Bayburt Üniversitesi'ne yeni fakülte

Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, resmen açıldı... İşte detaylar...

Bayburt Üniversitesi'ne yeni fakülte
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, 05 Haziran 2015 Cuma (bugün) 29377 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onaylı 2015/7723 sayılı kararla resmen açıldı.

Konu ile ilgili bilgi veren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Üniversitesine bağlı Bayburt’a ve sosyal bilimler dünyasına katkı sağlayacak İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin açıldığını söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Rektör Coşkun, “Böylece fakültemiz, Bayburt'umuzda sosyal bilimler alanında eğitim faaliyetlerinde bulunacak ve araştırma yapacak, gerek şehrimize gerekse ülkemize önemli hizmetler sağlayacaktır. Tercih edilme oranı yüksek olan Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Doğu Dilleri ve Edebiyatları, Batı Dilleri ve Edebiyatları bölümleri eğitim hayatına en kısa sürede başlayacaktır” diye konuştu.

Rektör Coşkun, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nin açılmasında gerekli hassasiyeti gösteren başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere, Bayburtlu bürokratlara müteşekkir olduğunu kaydetti.

Rektör Coşkun, “İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültemiz üniversitemize, Bayburt’umuza ve ülkemize hayırlı olsun. Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinin açılması ile ilgili süreç devam etmektedir. Bu konuda siyasilerimizin desteğini bekliyoruz ” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.