Bayburt Üniversitesi'nden o söylentilere yalanlama

Bayburt Üniversitesi, komuoyunda personel alımına yönelik söylenenlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Bayburt Üniversitesi'nden o söylentilere yalanlama
Bayburt Postası - İdari personel ihtiyacı olmasına rağmen güvenlik veya temizlikçi kadrosunun şu aun için bulunmadığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Son dönemlerde kaynağı belirsiz bir bilgi olarak kamuoyu hislerini ve beklentilerini yanlış yönlendirme gücüne erişen ‘Bayburt Üniversitesi’nin Güvenlik ve Temizlik Personeli Alımı Gerçekleştireceği’ söylentisi gerçeği yansıtmamaktadır. İdari personel ihtiyacımız olmasına rağmen tarafımıza verilmiş güvenlik veya temizlikçi personel kadrosu şu an için bulunmamaktadır. Üniversitemize güvenlik ve temizlik personeline yönelik alım olması halinde; net, kaynağı belirli ve resmî bir duyuru yaparak şehrimizdeki tüm iletişim platformlarından kamuoyu haberdar edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.