Bayburt Üniversitesi'ndeki Bocce Aday Hakem Yetiştirme Kursu Tamamlandı

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu 2022 faaliyet programında bulunan Bocce Aday Hakem Yetiştirme Kursu Bayburt Üniversitesi ev sahipliği ve desteğiyle 5-6 Nisan 2022 tarihlerinde Bayburt Üniversitesinde Spor Bilimleri Fakültesi'nde yapıldı. 

Bayburt Üniversitesi'ndeki Bocce Aday Hakem Yetiştirme Kursu Tamamlandı

Bayburt Postası - Federasyon Ulusal Hakemlerinden Semih Balcıoğlu'nun verdiği eğitimlere ilimiz ve Bayburt Üniversitesi öğrencilerinden oluşan 19 kursiyer katıldı. Kurs, Semih Balcıoğlu’nun teorik ve uygulamalı anlatımıyla başarılı bir şekilde tamamlandı.

Bocce Bowling Dart Federasyonu İl Temsilcisi Hüseyin Sağlam, öncelikle kursun açılmasını sağlayan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı olan Bayburt Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e, Federasyon Ulusal Hakemimiz Semih Balcıoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katılım gösteren ve başarılı olan tüm hakemlerimize Bocce hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise,  “Önümüzdeki yıllarda şehrimizde yapılmasını arzu ettiğimiz federasyon faaliyetleri ve okul sporları müsabakaları için çalışmalarımız devam edecektir. Faaliyetler sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.