Bayburt Üniversitesi'nde 'Yaşlılara Saygı Haftası' Etkinliği

“18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında Bayburt Memnune Evsen Huzurevi'nde kalan yaşlılar Bayburt Üniversitesi'nde ağırlandı.

Bayburt Üniversitesi'nde 'Yaşlılara Saygı Haftası' Etkinliği

Bayburt Postası - Fiziksel ve ruhsal gelişimi destekleyici birçok etkinliğin gerçekleştirildiği programda yaşlı bireyler keyifli zamanlar geçirdi.

Program, Bayburt Üniversitesi Kültür Merkezi ve Konukevi'nde gerçekleştirildi. Konukevinde bulunan hamam, sauna ve buhar odası gibi çeşitli hizmetlerden yararlanan yaşlılar, daha sonra yemek ve müzik eşliğinde eğlendiler.

Konukevindeki programın ardından Bayburt Üniversitesi Kültür Merkezinde bulunun Bocce Bowling Dart salonunda çeşitli oyunlara katıldılar.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, bu önemli günde değerli yaşlılarımızı ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu, yaşlılarımızı sadece belirli günlerde değil daima hatırlamamız ve onlara hürmet göstermemiz gerektiğini vurguladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.