Bayburt Üniversitesi'nde II. ISABMER Sempozyumu

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından, 5. Dede Korkut Bilim, Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında ikincisi düzenlenen ISABMER (Uluslararası Uygulamalı İşletme Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları) Sempozyumu, Prof. Dr. Gökhan Budak Konferans Salonunda yapılan açılış programı ve özel oturum ile başladı.

Bayburt Üniversitesi'nde II. ISABMER Sempozyumu

Bayburt Postası - Müzik dinletisi ile başlayan sempozyum, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tanıtım filmi gösterimi ve açılış konuşmalarıyla devam etti.

Törenin açılış konuşmasını, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan yaptı. Prof. Dr. Erdoğan, saygın bilim insanlarını Bayburt’ta bir araya getiren sempozyumun, değişen yönetim, işletme ve ekonomi anlayışlarına katkı sunacağını dile getirdi. 8 farklı ülke, 33 farklı kuruluşun yer aldığı sempozyumda 106 bildirinin kabul edildiği bilgisini verdi. 

Prof. Dr. Erdoğan'dan sonra bir konuşma yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ise geniş çerçevede düzenlenen 5. Dede Korkut Bilim, Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında yer alan sempozyumun şenliklerin bilimsel kısmını güçlendirdiğine dikkat çekti. Bu tür organizasyonların genişleyerek devam edeceğine vurgu yapan Rektör Türkmen, sunumlarıyla destek olan akademisyenlerin yanı sıra bu etkinliğin planlanmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.  

Ardından oturum başkanlığını DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen’in yaptığı, Atatürk Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Sinan Bilgili, Digital Business Üniversitesinden Prof. Dr. Mikayil Kılıç ve KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven’in konuşmacı olarak yer aldığı özel oturuma geçildi.

Programa, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Prof. Dr. Metin Uçurum, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sponsor firma yetkilileri, akademik ve idari personeller ile öğrenciler katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.