Bayburt Üniversitesi'nde Çocuk Festivali

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde çocuk festivali düzenlendi. 

Bayburt Üniversitesi'nde Çocuk Festivali

Bayburt Postası - Fakülte Dekanı Prof. Dr. Sedat Maden koordinatörlüğünde, Aile Sosyal Hizmetler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen “Çocuk Festivali”ne Bayburt İl Çocuk Hakları Komitesi Üyesi çocuklar katıldı.

Bayburt Üniversitesi bünyesinde kurulan 'Hep Bir İz, Tiyatro ve Drama' öğrenci toplulukları tarafından hazırlanan programa Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı öğrencileri de topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında destek vererek çocukların eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladılar.

Festival, Bayburt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Maden'in açılış konuşması ile başladı.

Ar. Gör. Baki Büyüksevindik'in topluluk başkanlığını yaptığı 'Hep Bir İz' öğrenci topluluğunun organize ettiği müzik dinletisi ve çocuk oyunları ile devam eden festivalde, oyunlarda başarılı olan öğrencilere Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Maden, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kürşad Kara, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Demir ve Dr. Öğr. Üyesi Kadir Kaplan tarafından ödülleri takdim edildi.

Canlı müzik ve çocuk oyunları ile bayram coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklar Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Gülden’in topluluk başkanlığını yaptığı Tiyatro ve Drama öğrenci topluluğunun organize ettiği “Kel Oğlum Keleş Oğlum” isimli tiyatro ile de eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Tiyatronun ardından festival çocukların bowling oyunu ile sürdü. 

Büyük bir eğlenceye sahne olan festival, Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi’nin gezilmesinin ardından çekilen toplu fotoğraf ile son buldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.