Bayburt Üniversitesi kültür gezilerine başladı

Bayburt Üniversitesi öğrencileri “Kültür Gezisi”ne katılarak, yoğun geçen sınav döneminin ardından stres attı. Öğrencilerin gezisi Zigana Dağında sabah kahvaltısı ile başladı. Daha sonra Maçka’ya giden öğrenciler, Sümela (Meryem Ana) Manastırını gezdi. Gezinin son durağı ise Uzungöl oldu. Üniversite Genel Sekreter Vekili M.Muharrem Akın, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Aziz Asma ve Eğitim Fakültesi Sekreteri Hayrettin Dilek'in eşlik ettiği gezi sonrası öğrenciler, Rektör Murat Mollamahmutoğlu’na ve hocalarına teşekkür ettiler. Bu tür gezilerin geleneksel hale getirilmesini ve farklı yörelere de yapılmasını isteyen öğrencilere naçizane güzergah tavsiyemiz, mevsimi de gelmişken “Bayburt ve çevresi” olacaktır. İyi bir rehberle, eminiz ki çok şaşıracaklardır!

Bayburt Üniversitesi kültür gezilerine başladı

Öğrenciler gezi boyunca bol bol fotoğraf çektirdiBayburt Üniversitesi öğrencileri “Kültür Gezisi”ne katılarak, yoğun geçen sınav döneminin ardından stres attı. Öğrencilerin gezisi Zigana Dağında sabah kahvaltısı ile başladı. Daha sonra Maçka’ya giden öğrenciler, Sümela (Meryem Ana) Manastırını gezdi. Gezinin son durağı ise Uzungöl oldu. Üniversite Genel Sekreter Vekili M.Muharrem Akın, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Aziz Asma ve Eğitim Fakültesi Sekreteri Hayrettin Dilek'in eşlik ettiği gezi sonrası öğrenciler, Rektör Murat Mollamahmutoğlu’na ve hocalarına teşekkür ettiler. Bu tür gezilerin geleneksel hale getirilmesini ve farklı yörelere de yapılmasını isteyen öğrencilere naçizane güzergah tavsiyemiz, mevsimi de gelmişken “Bayburt ve çevresi” olacaktır. İyi bir rehberle, eminiz ki çok şaşıracaklardır!

 

 

Halay çekme sırası...En çok Sümele Manastırı ilgi çekti

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.