Bayburt Üniversitesi, AR-GE Yarışması'nda üçüncü

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasında üçüncü olan Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Cem Yazar’ı ödüllendirdi.

Bayburt Üniversitesi, AR-GE Yarışması'nda üçüncü
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen İTÜ GMK AR-GE Fikirleri Yarışmasında  “Viskozitesi Yüksek Olan Gıda Ürünlerinin, Sağlıklı, Pratik ve Ürün Kaybı Minimize Olacak Şekilde Tüketilmesini Sağlayan Ambalaj Tasarımı” ile ilgili projesi ile üçüncü olan Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Cem Yazar’ı ödüllendirdi.

13 farklı üniversiteden 40 gıda mühendisliği lisans öğrencisinin proje başvurusu yaptığı yarışmada finale kalan ve “Viskozitesi Yüksek Olan Gıda Ürünlerinin, Sağlıklı, Pratik ve Ürün Kaybı Minimize Olacak Şekilde Tüketilmesini Sağlayan Ambalaj Tasarımı” projesi ile üçüncü olan Bayburt Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Cem Yazar'ı tebrik eden Rektör Coşkun, Yazar’a başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yunus emre 8 yıl önce

cem kardeşim başarılarının devamını dilerim