Bayburt'ta 'Model Uçak' kursu açıldı

Bayburt Halk Eğitimi Merkezi tarafından öğrencilerin sosyal yönlerini ortaya çıkaran bilgi ve becerilerini geliştiren sosyal ve kültürel kurslara bir yenisi daha eklendi.

Bayburt'ta 'Model Uçak' kursu açıldı
Bayburt Postası -  Bu kapsamda Türk Hava Kurumu ile işbirliği yapılarak Model Uçak Yapım Atölyesi oluşturularak, Model Uçak kursları açıldı.

Aydıntepe İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nce model uçak rehber öğretmeni Selçuk Yüncü rehberliğinde açılan ilk kurs başarı ile tamamlandı. İkinci kurs ise Bayburt Halk Eğitim Müdürlüğü'nce model uçak rehber öğretmeni Erdinç Yaya rehberliğinde açıldı ve halen devam etmekte. Kursta model uçak yapımında kullanılan tüm malzemeler Türk Hava Kurumu Derneği Bayburt Şubesi Başkanlığı'nca ücretsiz olarak temin edildi.

Türk Hava Kurumu Derneği Bayburt Şubesi Başkanı Şirzat Gazioğlu, "Çocuklarımız ve gençlerimize havacılığı sevdirmek ve tanıtmak amacıyla Genel Başkanlığımızın sunmuş olduğu tüm ücretsiz kurs ve faaliyetlerin Bayburt’ta yapılması için gayret gösterdik. Çocuklarımız ve gençlerimizin bu imkanlardan yararlanmak için Türk Hava Kurumu Derneği web sitesinin takip etmesi ve şubemiz ile irtibat kurmaları gerekiyor" dedi. 
"Havacılığa İlk Adım’’ sloganıyla açılan kursun tanıtımına İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlik öğrencilerin model uçak yapımı ve gösterimi, simülatör kullanımı ve uçak modellerinin incelenmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kete yiyen adam 5 yıl önce

Millet uzaya çıktı kamp kurdu bunlar daha oyuncak maketle milleti avutuyır

Avatar
Acem 5 yıl önce

Herkes toplanmış masadaki majere uzaylı gibi bakıyor. Kardeşim millet ay a mars a gideli 70 yıl oldu siz hala makettesiniz

Avatar
Acem 5 yıl önce

Gençler için güzel bir hizmet tebrikler

Avatar
Deli veli 5 yıl önce

Iktidar partisinden milletvekili aday adayi ol. Aday olamazsan milli egitim muduru olursun.helalll size