Bayburt'ta eğitime verilen kar arası uzatıldı!

Bayburt'ta kar yağışı etkisini artırarak devam edince, okullara verilen kar arası uzatıldı.

Bayburt'ta eğitime verilen kar arası uzatıldı!

Bayburt Postası - Bayburt Valiliği'nden yapılan açıklamada, 11 Mart 2022 Cuma günü kent genlindeki tüm okulların tatil edildiği belirtildi. Yarının da tatil edilmesiyle birlikte okullara verilen kar arası 2,5 güne çıkmış oldu.

Valilikten yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde etkili olan kuvvetli kar yağışının sebep olabileceği muhtemel olumsuzlukları engellemek ve eğitim öğretim faaliyetlerinin güven içerisinde sürdürülebilmesi adına yapılan değerlendirmeler neticesinde; 11.03.2022 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel tüm kademeler ile Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri’nde eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmiştir. Belirtilen tarihlerde kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile kamu personeli de bu kapsamda idari izinli sayılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Kar Tatili
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

HAYIR'LI CUMA'LAR HAYIR'LI TATİL'LER ..