Bayburt'ta Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası

Bayburt’ta Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası düzenledi.

Bayburt'ta Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası

Bayburt Postası - Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ile Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu arasında yapılan protokol gereği Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında, toplam 10 kategoride dereceye giren öğrencilere madalyaları, katılım belgeleri ve hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güven ve Şube Müdürü Ramazan Demir ve Şube Müdürü Ali Aktaş tarafından verildi. 

Öte yandan turnuvalarda dereceye giren 10 öğrenci 11-12 Haziran 2022 tarihlerinde Diyarbakır’da yapılacak Türkiye Finallerinde Bayburt'u temsil edecekler.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hakan Tomar, Bayburt Öğretmenevinde düzenlenen ödül törenine katılan öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, Diyarbakır’da yapılacak finallerde başarılar diledi.

Turnuvada dereceye giren öğrenciler şöyle:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
naci 2 yıl önce

helal olsun maden orta okulu müdürüne her branşta dereceye girmişler emeklerine sağlık