Bayburt Ortaokulu'nun Bilim Fuarı ilgi gördü

Bayburt Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları TÜBİTAK Bilim Fuarı sergisi ilgi gördü.

Bayburt Ortaokulu'nun Bilim Fuarı ilgi gördü

Bayburt Postası - Öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin yer aldığı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergisine öğrencilerin yanı sıra veliler ve vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Katılımcılar okul bahçesindeki stantları gezerek öğrencilerin hazırladığı projeleri yerinde inceledi ve bilgi aldılar.

Konuya ilişkin bilgi veren Okul Müdürü Mahir Pamukçu, 3 farklı tür ve 10 farklı alandan 80 öğrencinin 25 adet proje hazırladığını belirtti.

Pamukçu şu açıklamayı yaptı:

“9. dönem 4006 Bilim Fuarımızı açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinizin bildiği üzere bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden araştırmacı bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Bu amaç doğrultusunda bilim fauarımızda 3 farklı türden, 10 farklı alandan yaklaşık 25 proje, 25'e yakın öğretmen danışmanlığında 80 öğrenci tarafından sergilenecek. Öğretmen ve öğrencilerin gayretleriyle ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ediyorum."

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Ortaokulu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUSTAFA ŞALCI 2 yıl önce

TEBRİK'LER...