Bayburt Milli Eğitim Müdürü Soner Can

Bayburt'un yeni Mili Eğitim Müdürü Soner Can oldu.

Bayburt Milli Eğitim Müdürü Soner Can
Bayburt Postası - Bayburt'un yeni Mili Eğitim Müdürü Soner Can oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nda müşavirlik görevine çekilen Atanur Çağlayan'ın ardından Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Soner Can atandı. 

Soner Can kimdir?

1981 Denizli Acıpayam'da doğumlu Soner Can ilk ve orta öğrenimini Denizli'de tamamladı. Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olan, Soner Can Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans yaptı. Penidk'te göreve başlayan Soner Can Ahmet Kutsi Tecer lköğretim Okulu'nda görev yaparken 2014 yılında Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atandı. 3 yıldır şube müdürlüğü görevini yürüten Soner Can Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı. Soner Can İngilizce bilmekte, evli ve iki çocuk babası. 

Anahtar Kelimeler:
Soner Can
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Refarandum da % 82 yi 7 yıl önce

Bayburttan al milli eğitim müdürünü denizlifen getir.Siyasetçileri tebrik ederim bayburtluyu cezalandırmaya devam edin.

Avatar
aliş 7 yıl önce

kim bilir hangi siyesinin yakını git Bayburt a milli eğitim müdür ol demişler gelmiş olmuş o kadar çok o makamı hak eden Bayburtlu var ki ama Bayburtlu itiraz etmez ses çıkarmaz ezilmeye mahkumdur

Avatar
hakan 7 yıl önce

vekiller siyasetçilerimiz saygıdeğer stk lar sendikalar sınıfta kaldı sen kendi değerlerine sahip çıkma yazık memleketime.