Bayburt Lisesi'nden eTwinning Projesi

Bayburt Lisesi, İngilizce Öğretmeni Yeşim Tepeli’nin öncülüğünde bir eTwinning projesi başlattı.

Bayburt Lisesi'nden eTwinning Projesi

Bayburt Postası - 10. Sınıflardan 10 tane öğrenci ile yürütlen projede, Doğa Ergin Demir ve Özgen Göknar Tezcan kuruculuğunda Türkiye’den 6, İspanya’dan 1 ve Hırvatistan’dan 2 öğretmen yer alıyor.

Projede, The More Music, The Better English isimli projede şarkılarla yabancı dilin gelişmesi ve günlük hayata entegre edilmesi yönünde etkinlikler yapılıyor.

Şimdiye kadar online okul tanıtım sergisi, Meetingwords ile İngilizce kendi şarkı sözlerini yazma ve Autorap programıyla bu sözleri seslendirme, Watch2gether ile eş zamanlı olarak eSafety konusunda farkındalık arttıran videolar izleme, projedeki partnerleri için kişisel yeni yıl kartları hazırlama, Canva programıyla güçlü kadın şarkıcılarla ilgili poster ve video hazırlama gibi eTwinning etkinlikleri yapaılan projede ortak dil olarak da İngilizceyi kullanan öğrenciler, İngilizcelerini geliştiriyorlar.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.