Bayburt Lisesi mezunları tarihi okulda buluştu

Bayburt Lisesi Mezunları Platformu, Bayburt’ta toplandı.

Bayburt Lisesi mezunları tarihi okulda buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Lisesi Mezunları Platformu, Bayburt’ta toplandı. ‘Bayburt Lisesi Mezunları Birinci Lor Dolması Buluşması’ adı altında gerçekleşen etkinlik Bayburt Lisesi’nde gerçekleşti. Platform çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Güven, Bayburt Lisesi Müdür Vekili Erhan Kocabey, Bayburt Ortaokulu Müdürü Mahir Pamukçu da katıldı.

35 mezunun katıldığı toplantıda konuşan Rıfat Yıldız, Bayburt Lisesi’nin isminin geri verilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, platform yönergesinin bayburtlisesimezunlariplatformu.org sitesinden ilan edildiğini belirtti.

Mezunların platform hakkındaki düşüncelerini dile getirdiği toplantının sonunda platform olarak daha önceden söz verilen Matematik ve Felsefe eğitimi görecek iki öğrenciye burs verilmesi konusunda Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü’nü kazanan Nesibe Melekoğlu’na burs verileceğini, okul mezunlarından bu yıl Matematik dalında üniversite kazanan öğrenci ise olmadığı kaydedildi.

Mezunlar listesinin hazırlanmasının son aşamaya geldiği, Hükmü Pekmezci tarafından yürütülen Bayburt Fotoğrafları Arşivi Çalışma Grubunun teknik donanımlarını tamamlandığı, çalışmaların yürütüldüğü ve gelecek bir yıl içinde önemli aşama kat edecekleri belirtilen toplantıda, Asaf Murat Karapınar tarafından yürütülen BLM Ormanı oluşturulma çalışma grubunun 2018 yılında projelerini tamamlayacakları belirtildi.

Toplantıda Hatice Çubukçu’nun önerisiyle Bayburt Lisesi’nden mezun ve üniversite sınavını kazanmış ihtiyaçlı kız çocuklarına da burs verilmesi konusu gündeme geldi. Hatice Çubukçu’nun yanı sıra Metin Antika ve Faruk Macit konuyla ilgili görev aldı. 

Öğrenci Burs Fonuna destekler ise Şükrü Pekmezci tarafından toplandı. Burs fonuna katkıda bulunmak isteyenlerin (Mustafa Abdullahoğlu ve Ahmet Çağıldak, Akbank Nişantaşı/İstanbul Şubesi, İban: TR45 0004 6000 7588 8000 1474 82) isimli hesaba havale yapabilecekleri belirtildi.

Bayburtlu Kadınlar Derneği tarafından hazırlanan ikramlar ve okul müdürlüğü tarafından düzenlenen müzik programı ile son bulan buluşma 2018 yılı Eylül ayında ‘Bayburt Lisesi Mezunları İkinci Lor Dolması Buluşması’ adı altında toplanacak. 

Anahtar Kelimeler:
Bayburt Lisesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.