Bayburt Kaleardı 75. Yıl İlkokulu'nun Projeleri

Daha önce yürüttüğü projeler ile Kalite Etiketi ödülüne layık görülen Kaleardı 75.Yıl İlkokulu, yeni projeleri ile eğitimde fark yaratıyor.

Bayburt Kaleardı 75. Yıl İlkokulu'nun Projeleri

Bayburt Postası - Öğrencilerin çeşitli deneyimlerle hayatlarında farkındalık oluşturmayı hedefleyen okul idaresi ve öğretmenleri bu etkinlikleri yaparken aynı zamanda oldukça keyifli zamanlar geçiriyorlar.

Okul Müdürü Alim Eskici, projelerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kaleardı 75.Yıl İlkokulu idarecileri ve öğretmenleri olarak istedik ki; öğrencilerimiz hayatlarına yön verirken okulumuzdan ilham alsınlar. Her bir çocuğumuz yeni ilgi alanları seçerken hayatları boyunca kullanabilecekleri yeteneklerini de keşfetsinler ve geliştirsinler. Okul koridorlarında tüm öğrencilerimiz, el birliğiyle öğretmenlerinin önderliğinde ilk becerilerini edinsinler. Öğrencilerimizin ileriki hayatlarında seçecekleri mesleklere zemin hazırlamak için her alanda bir başlangıç olacak etkinlikleri ön plana alarak, deneyimlemelerini hedef olarak belirledik. Kendilerini mutlu hissedecekleri alanları okulumuzun koridorlarında tanımlarına önderlik etmeyi de projemizin hedefleri arasında kabul ediyoruz, İçlerindeki yetenekleri keşfetmelerini, hobiler edinmelerini ve hayatın sadece İnternetten ibaret olmadığını bilsinler istedik. Okurken hissetmelerini, okuduklarını hayata aktarmalarını, başka dünyalara geçerken büyük hayaller kurmalarını istedik. Öğrencilerimizin web2.0 araçlarıyla küçük yaşlarda tanışmalarını sağlayarak, teknolojiyi olumlu yönde kullanmalarını hedefledik. Çocuklarımızın küçük dünyalarında, büyük ufuklara yelken açacakları projelerimizi hayata geçirerek, Bayburt'tan Avrupa'ya uzanan yolculuklarında onlara rehber olmaya devam ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.