Başkanlık koltuğuna 7. sınıf öğrencisi Aslı Sansu oturdu

Bayburt Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Aslı Sansu ile 5. sınıf öğrencileri Arif Emre Aslan ve Zeynep Şevval Öztürk öğretmenleriyle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi ziyaret ettiler.

Başkanlık koltuğuna 7. sınıf öğrencisi Aslı Sansu oturdu
Bayburt Postası - Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci geleceğimizin umudu çocukları ağırlamaktan mutlu olduklarını söyleyerek “Sizlere bugünü armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına ve bu Cumhuriyeti kuranlara minnet duygularıyla bağlıyız. Dünya’da ilk defa bir çocuk bayramını sizlere armağan eden Atatürk’ümüzü de bugün yâd ediyoruz.  İfadelerini kullandı.  

Daha sonra 7. Sınıf öğrencisi Aslı Sansu Başkanımız Hükmü Pekmezci'den makamı devraldı. 5.  sınıf öğrencileri Arif Emre Aslan ve Zeynep Şevval Öztürk ise başkan yardımcısı oldu.  Makamı devraldıktan sonra Bayburt’la ilgili yapacaklarını paylaşan Aslı Sansu dolmuşlar, kaldırımlardaki esnaf tezgahları, çocuk parkları, okul güvenliği, Çanakkale, İstanbul ve Ankara kültür gezileri ile alakalı çalışmalar yapacağını söyledi. 

Ziyaretin sonunda Başkan Pekmezci ve Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli misafirlere kitap hediye etti.


Anahtar Kelimeler:
Hükmü PekmezciAslı Sansu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.