Başkan Memiş, eğitimcilerle buluştu

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Şehitler İmam Hatip Ortaokulu müdürü Selçuk Çakmak ve öğretmenleri ile bir araya geldi.

Başkan Memiş, eğitimcilerle buluştu
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi’ne ait Şair Zihni Kent Ormanı’nda bulunan otantik tandır evinde gerçekleşen toplantıda Başkan Memiş öğretmenlere belediye tarafından Bayburt’ta yapımı tamamlanan, devam eden ve hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Çalışmalar hakkında bilgi verildi

Tamamlanan alt yapı çalışmalarından devam eden yol ve kaldırım yapım çalışmalarına, Bayburt’un önemli bir sıkıntısını çözecek olan otopark projelerinden 50 bin metre kare alanda yapımı tamamlanan Kaleardı Şehir Parkı’na, Bayburt’u tarım ve hayvancılık alanında bölgesinin yıldızı haline getirecek olan Tarım Yerleşkesi projesinden belediyeye büyük gelir sağlayacak olan Güneş Enerjisi Santraline ve yine bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan Aile Yaşam Merkezi’ne kadar birçok önemli konuda bilgi veren Belediye Başkanı Memiş, 2018 yılı itibariyle Bayburt’un çok daha güzel bir şehir olacağını belirtti.

Sosyal belediyecilik faaliyetleri hız kesmiyor

Öğretmenlere Bayburt’un çehresini değiştiren yatırımların yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleri hakkında da bilgi veren Belediye Başkanı Mete Memiş yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç vatandaşların faydalandığı 90 evde devam eden evde bakım hizmetinden,  okullara bağışlanan kitaplara,  başta Çanakkale ve İstanbul olmak üzere birçok ile düzenlenen kültür gezilerine ve Bayburt Belediyesi tarafından bireysel sporlara verilen desteğe kadar birçok alanda devam eden sosyal belediyecilik çalışmalarından da bahsetti.

Emeği geçenlere teşekkür

Yatırımların gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Memiş, “Bütün bunların hayata geçmesinde mali olarak bizim destek bulmamızda şüphesiz sayın Maliye Bakanımız bu konuda çok önemli bir faktör. Sayın Bakanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bayburt’ta bütün kararları belediye meclisinde oy birliği ile almış bir belediye ekibiyiz biz. 10 tane Ak Partili meclis üyesi arkadaşımız var, 5 tane MHP’li meclis üyesi arkadaşımız var, bütün kararları oy birliği ile aldık” ifadelerini kullandı.

Başkan Memiş’e kendilerine gösterdiği ilgi ve Bayburt için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden okul müdürü Selçuk Çakmak ise, “Başkanımızın çalışmalarına biz de şahidiz. Gerçekten Bayburt’ta bir değişim yaşanıyor. Başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı eğitim camiası olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.