Başarılı öğrencilere tablet hediye edildi

Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, başarılı öğrencilere Bayburtlu İşadamı Temel Okumuş'un destekleriyle temin edilen tabletlerden hediye etti.

Başarılı öğrencilere tablet hediye edildi
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Rektörü Selçuk Coşkun, Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğü’nün Deniz Feneri ve İmam Hatip Mezunları Derneği (Önder) ile ortaklaşa yürüttüğü “İyilik Okulları” projesi kapsamında Bayburt Kız Anadolu İmam Hatip Öğrencileri ‘Hayal Melekleri’ projesi adı altında, Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Adem Durulmuş ve Öcal Mehmet Varınca ile TEOG’da başarılı olan öğrencileri makamında ağırladı.

Ziyarette projenin Bayburt koordinatörlüğünü yapan Bayburt Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcıları Adem Durulmuş ve Öcal Mehmet Varınca projenin amacı hakkında Rektör Coşkun'a bilgi verdiler.

Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Halil İbrahim Şimşek’in de katıldığı ziyarette Rektör Coşkun, ziyarete gelen başarılı öğrencilere Bayburtlu İşadamı Temel Okumuş'un destekleriyle temin edilen tabletlerden hediye etti.

Daha sonra öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Coşkun’a Proje Koordinatörleri Adem Durulmuş ve Öcal Varınca projeye katkılarından dolayı teşekkür ettiler ve görevinde başarılar dilediler.

Rektör Coşkun ise ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek desteklerinden dolayı Bayburtlu İşadamı Temel Okumuş'a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.