Bakü’de Akademik İşbirliği Anlaşması imzalandı

Bakü Devlet Üniversitesi ve Bakü Avrasya Üniversitesi'yle akademik temaslarda bulunan Bayburt Üniversitesi iki ayrı anlaşma imzaladı.

Bakü’de Akademik İşbirliği Anlaşması imzalandı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Dede Korkut Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bakü Yunus Emre Enstitüsü ve Bakü Devlet Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Korkut Ata’dan Günümüze Âşıklık Geleneği” adlı uluslararası sempozyumda anlaşmalar imzaladı. 

Bakü Devlet Üniversitesi ve Bakü Avrasya Üniversitesi'yle akademik temaslarda bulunan Bayburt Üniversitesi iki ayrı anlaşma imzaladı. İlk anlaşmaya göre; artık bu üniversiteler arasında, yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim kurumları arasında öğrenci değişimini sağlayan Mevlana değişim programı uygulanabilecek. İkinci anlaşmaya göre ise; bu üniversiteler arasında akademik personelin eğitimi ve araştırmalarda bulunabilmesi için işbirliği yapılabilecek.

Anlaşmalar, Bayburt Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Abel Maharramov ve Bakü Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazim Hüseynli tarafından imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.