Babalar ve çocukları aynı oyunda

ABA Koleji farklı bir etkinliğe imza atarak babalar ve çocuklarını aynı yarışmada buluşturdu.

 Babalar ve çocukları aynı oyunda
Bayburt Postası - ABA Koleji farklı bir etkinliğe imza atarak babalar ve çocuklarını aynı yarışmada buluşturdu. Geleneksel çocuk oyunlarıyla yapılan yarışmada öğrenciler ve velileri aynı takımda ter döktü.

Hafta sonu yapılan etkinlik çocukların koşu yarışı ile başladı. Öğrenci velilerinin katıldığı bölümde ise ördek yürüyüşü, çuval yarışı, kuyruk kapmaca, ayakları bağlayıp yürüme ve halka taşıma yarışları yapıldı.

Yarışmada öğrencilerden Refia Zeynep Erdem ve ailesi birinci, Gökberk Özdemir ve ailesi ikinci, Yiğit Efe Düven ve ailesi üçüncü olurken, dördüncülüğü Arda Aslan ve ailesi ve beşinciliği Hamza Mert Çakıcı ve ailesi kazandı.

Yarışmada ilk 5'e girenlere madalya ve çeşitli ödüller verilirken yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıtıldı. 

Öğrenci velilerini tebrik eden ABA Koleji Müdürü Bekir Saliç, "1, 2, 3 ve 4. Sınıflarımızda eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımıyla keyifli bir hafta sonu geçirmek dileği ile spor etkinliği gerçekleştirdik. Birbirinden değişik spor etkinlikleri ile çocuklar ve babalarımız kıyasıya bir mücadele sergilediler. Ben başta velilerimiz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 10 yıl önce

çok eğlendik organizasyonu yapanlara teşekürler

Avatar
AYKUT 10 yıl önce

ÇOCUKLARIMIZLA BÖYLE BİR ETKİNLİĞE KATILDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLU OLDUM KAZANAMASAKTA GÜZEL BİR ETKİNLİKTİ