Atıl bina Gençlik Evi oldu

Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü’ne ait atıl bina Gençlik Evi’ne dönüştürüldü.

Atıl bina Gençlik Evi oldu
Bayburt Postası - Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğü’ne ait atıl bina Gençlik Evi’ne dönüştürüldü. Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen “SODES’le Başarıya Koşuyoruz” projesinde yer alan Gençlik Evi törenle hizmete açıldı.

27 bin liralık bütçeyle restore edilip kullanıma açılan Gençlik Evi'nde, gençlere çeşitli olanaklar sunulacak.   

Proje koordinatörü Abdulcelil Kahveci, açılış öncesi yaptığı konuşmada, Gençlik Evi’nin gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir alan olarak açıldığını söyledi.

Kahveci, Gençlik Evi’nde bir kütüphane oluşturduklarını, gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştireceklerini ve çeşitli faaliyetlerde bulanabileceklerini belirtti. 2 bilgisayar ve internet ortamı kurulduğu bilgilerini de verdi.

Kahveci’nin konuşmasının ardından gerçekleşen açılışa; Bayburt Vali Yardımcıları Abdulhamit Karaca ve Ali Gökay,  Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin  Selçuk, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahri Akbulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.