Atatürkçü Düşünce Kulübü'nden Bayburt'a ikinci kütüphane

Ordu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü "Bir Kitap Bin Umut" adlı kitap kampanyası kapsamında Bayburt'a ikinci kütüphaneyi Kurdu.

Atatürkçü Düşünce Kulübü'nden Bayburt'a ikinci kütüphane
Bayburt Postası - Ordu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü "Bir Kitap Bin Umut" adlı kitap kampanyası kapsamında Bayburt'a ikinci kütüphaneyi kurdu.

1 yıl önce Ordu Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü öğrencileri tarafından başlatılan "Bir Kitap Bin Umut" adlı kitap kampanyası kapsamında daha önce Arpalı Fatih Kostik İmam Hatip Okulu'na bağış yapan öğrenciler son olarak Maden İlk-Orta okulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Atatürkçü Düşünce Kulübü temsilcisi Bedirhan Erel, "Geçen 1 yıllık süre zarfında Türkiye genelinde 15 Bayburt'ta ise ikinci okulun kütüphanesini kurduk. Toplamda 10 bin kitap bağışladık. Amacımız Bayburt'ta ve Türkiye genelinde daha çok öğrenciye kitap desteğinde bulunmak, onların okuyan, araştıran, sorgulayan bireyler olmasını sağlamaktır. Bunun içinde herkesten ilk-ortaokul düzeyi masal, roman, hikaye kitabı bağışlarını beklemekteyiz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.