Ağbal, Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi ve Yaşam Merkezi’ni gezdi

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un davetiyle konferans vermek üzere Bâbertî Külliyesi’ne gelen Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı ve YÖK Üyesi Naci Ağbal, yapımı tamamlanan Kütüphane ile tamamlanma aşamasına gelen Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti.

Ağbal, Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi ve Yaşam Merkezi’ni gezdi
Bayburt Postası - Kütüphane ziyaretinde Ağbal’a dijital hizmetleri tanıtan Coşkun, gün ışığından faydalanmak üzere tasarlanan okuma alanları ve kitap envanterini gezdirdi. Dijital Dönüşümün ilk etabını Kütüphanede hayata geçirdiklerini ifade eden Coşkun, eser sayısı ve dijital olanaklarıyla örnek bir merkeze kavuştuklarını söyledi. Ağbal ise, global standartlarda bir tasarım ve hizmet projesi ile karşılaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. 

Kütüphane sonrasında Naci Ağbal’a Yaşam Merkezi’ni gezdiren Coşkun, sinema ve tiyatro salonları, bovling oyun parkuru ve buz pisti  birçok sosyal donatıyı barındıran tesisisin öğrencilerin sosyal ve kültürel sermayelerine katkı sunacağını söyledi.

Yaşam Merkezi’nin bir alışveriş merkezi olmadığının altını çizen Coşkun, tüketimden ziyade üretkenlik ve birliktelik ruhu hedeflediklerini dile getirdi. Coşkun, tüm birimlerin öğrencilerin ve akademisyenlerin katıldığı anketlerdeki talepler çerçevesinde tasarlandığını kaydederek tüm yatırımların hayata geçmesinde büyük destekleri bulunan Ağbal’a özellikle teşekkür etti. Ağbal ise, projeleriyle bölgenin yükselen değeri olan üniversitenin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ve destek hissedilen her durumda yardıma hazır olduğunu ifade etti. 

Geziye Vali Ali Hamza Pehlivan, Garnizon Komutanı Davut Balibaşa, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek ve kurum amirleri de eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.