'Açık Kapı' buluşmasının konukları kadınlardı

Bayburt Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği Açık Kapı Buluşmaları, Kadınlar Günü dolayısıyla yalnızca kadın personeller ve öğrencilerin katılımına açık gerçekleşti.

'Açık Kapı' buluşmasının konukları kadınlardı
Bayburt Postası - Buluşma öncesinde Rektörlük çalışanlarına çiçek takdim ederek Kadınlar Günü’nü kutlayan Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun, daha sonra misafir kabulüne başladı. Kadın akademik ve idari personel ile öğrencilerin randevu almadan görüştüğü Coşkun, her misafirine çiçek ve çikolata ikramında bulunarak, kutlama mesajının basılı olduğu kartı verdi.

Kadınlar Günü’ne tesadüf eden Açık Kapı Buluşmaları öncesinde bir jest yapmak istediklerini anlatan Coşkun, misafirlerinin uygulamadan oldukça memnun olduğunu söyledi. Coşkun ayrıca, bu uygulama ile kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığa bir örnek oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Misafirler ise uygulamanın kendilerini çok memnun ettiğini ileterek, hem çözümcü yaklaşımı hem de özel jesti için Coşkun’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.