27. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan, Rektör Türkmen’e Ziyaret

27. Dönem TBMM Başkanı, Cumhurbaşkanlığı Yüksek istişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’i ziyaret etti.

27. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman’dan, Rektör Türkmen’e Ziyaret

Bayburt Postası - Üniversitenin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette 27. Dönem TBMM Başkanı Kahraman, Rektör Türkmen’e misafirperverliği için teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

İyi dilek ve temennileri için 27. Dönem TBMM Başkanı Kahraman’a teşekkür eden Rektör Türkmen ise, Bayburt Üniversitesini ileriye götürmek adına yeni dönemde emin adımlarla ilerleyeceklerini belirtti.

Rektör Türkmen, Kahraman'a Bayburt Üniversitesi Yayınları eserlerinden ve ehram kumaşından üretilen ürünlerden hediye etti. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.