Turgut Akaslan'ın yeni kitabı çıktı

Edebiyat dünyasına 2013 yılında “Benim Şiirim Yalnızlık” kitabıyla adım atan Turgut Akaslan, 1 yıllık kısa bir süre içerisinde 3. kitabını da çıkardı.

Turgut Akaslan'ın yeni kitabı çıktı
Bayburt Postası - Edebiyat dünyasına 2013 yılında “Benim Şiirim Yalnızlık” kitabıyla adım atan Turgut Akaslan, 1 yıllık kısa bir süre içerisinde 3. kitabını da çıkardı.

2014 yılının başlarında “Hepimiz Güzel Çocuklardık” adlı şiir-deneme kitabını çıkaran Turgut Akaslan’ın, “Ölmeden Az Önce Maviye Bakalım ve Çay İçelim” adlı yeni eseri de kitapçılardaki yerini aldı.

Favori Yayınları'ndan okuyucuyla buluşan ve 80 sayfadan oluşan kitapta Akaslan’ın denemeleri ve şiirleri yer alıyor.

Gazetemizin yazarlarından Turgut Akaslan, uzun süre ikamet ettiği Ankara’dan İstanbul’a göç ettiğini ve yeni kitap çalışmalarının hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi.

İstanbul’da Osmanlıca çeviri yaptığını ve boş zamanlarında tasarladığı kitaplarla uğraştığını söyleyen Akaslan, “Sosyalizmin Türbanlı Gelini” adlı eserinin yayına hazır olduğunu, Bayburt’ta yaşanmış olaylardan derleyeceği yeni bir roman için de çalışmalara başladığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.