Kalhan'dan politik kurgu roman: “Kızıl Harekat Birinci Safha”

Bayburtlu yazar Emirhan Kalhan’ın ilk politik kurgu romanı “Kızıl Harekat Birinci Safha” raflardaki yerini aldı.

Kalhan'dan politik kurgu roman: “Kızıl Harekat Birinci Safha”
Bayburt Postası - Gece Kitaplığı yayınlarından çıkan kitap 296 sayfa ve 4 bölümden oluşuyor.

Yazar romanında Ortadoğu’da yaşanacak olası bir harekâtı bölgedeki devletler Türkiye, İran, İsrail yanı sıra ABD’yi ve Rusya’yı de dâhil ederek 2021 gibi yakın bir tarihi kurguluyor

Emirhan Kalhan kimdir?

27 Kasım 1986 tarihinde Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bayburt’ta tamamladı. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. 2018 yılında başladığı Bayburt Üniversitesi BESYO’da öğrenimini sürdürüyor. Türkiye’de birden çok uluslararası spor organizasyonları düzenledi. Yazılım alanında eğitimler alarak projeler hazırladı. 2015 yılında kurduğu Bayburt Bilgi ve Bilişim Teknolojileri Derneği’nin başkanlığını yapmaktadır. Antrenörlük eğitmenliğinin yanı sıra özel bir şirkette muhasebe departmanı ve bilgi işlem departmanı sorumlusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.