En güzel 3 mektuptan 2'si Bayburt'tan çıktı

‘Gençlerden Ecdada Mektup’ adlı yarışmanın 2'incisi ve 3’üncüsü Bayburt'tan çıktı.

En güzel 3 mektuptan 2'si Bayburt'tan çıktı
Bayburt Postası - 'Gençlerden Ecdada Mektup' adlı yarışmada ilk üçe giren öğrenciler Bayburt'tan çıktı. Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yunus Emre yarışmanın 2'ncisi, Bayburt Üniversitesi öğrencisi Esma Özdemir, de 3’üncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve ikinci defa yapılan “Gençlerden Ecdada Mektup Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 

Kurtuluş Savaşı, Çanakkale ve Malazgirt zaferlerini konu alan yarışmaya 59 bin üzerinde öğrenci katıldı. Üç ayrı kategoride yapılan yarışmaya, Bayburt Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi’nin gönüllüsü olarak katılan Yunus Emre ve Esma Özdemir’in mektupları ilk üçe layık görüldü. Lise ve üniversite düzeyindeki kategoride bin mektup arasından ikinci seçilen Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yunus Emre ile üçüncü seçilen Bayburt Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencisi Esma Özdemir ödülünü almak için 15-19 Mayıs tarihleri arasında Ankara’ya gidecek.

Bakanlar eşliğinde Ankara‘da yapılacak kutlamada hediyelerini alacak öğrenciler, daha sonra Çanakkale gezisine katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.